Belevenis 12. Doggy style; how much is that doggy in the window?


Uw trouwe viervoeter en u staan in deze belevenis centraal! Wat een gezelligheid al die hondjes/honden bij elkaar, zo heerlijk in  de bossen. Onze trouwe viervoeters; groot, klein, jong of oud, wat houden we toch veel van ze! Niets is te veel voor ze (zei deze trotse hondenmama ;-)

 

In deze belevenis is een een therapeute aanwezig die honden masseert, accupressuur en reiki geeft! De luxe van een masseur is namelijk niet alleen voor mensen weggelegd. Klinkt het u gek in de oren? U bent niet de enige met stramme of overbelaste spieren; dat geldt net zo goed voor uw hond. Buiten dat het kwaaltjes kan wegnemen bij uw trouwe vriend(in), ontspant het ook nog eens enorm voor die natte neus! In tegenstelling tot ons mensen denken honden niet na over wat er gebeurt, maar reageren ze uitsluitend instinctief op de massage. Een aangename manier van ontspannen voor baas en hond! De behandeling in deze belevenis duurt circa 30 minuten.

 

Uw hond(je) blijft centraal staan bij de workshop “Schilderen en tekenen van honden”. Onder leiding van een honden-gedragsdeskundige die zich hierin heeft ontwikkeld, gaat u de eerste stappen op dit vlak zetten en het karakter van uw hond te treffen.

Daarbuiten is er een fotograaf present om prachtige professionele foto's van uw vriend(in) te maken. Deze kunnen achteraf tegen een bescheiden vergoeding worden aangeschaft (niet inbegrepen in de prijs van deze belevenis)

Voor u staan er heerlijke hapjes klaar, maar uiteraard wordt er ook aan uw hondstrouwe vriend gedacht!

Deelnemers: maximaal 8 personen

Prijs: € 89 per persoon/hond