Belevenis 14.  Eigen, huis & tuin; do small things with great love!


 

Interieurbladen worden door veel mensen verslonden! Heerlijk rondneuzen in droomhuizen van anderen en de vertaling maken naar je eigen huis, je eigen veilige thuishaven!

Een binnenhuisstyliste zal aan de hand van praktijkvoorbeelden goede tips & trics met jullie delen. Inspiratiefoto’s zullen dit mooi ondersteunen en prikkelen om zelf aan de slag te gaan.

Thuis maak je een plattegrond op schaal van de ruimte die je graag wilt aanpakken. Tevens neem je een aantal foto’s mee hoe de ruimte er nu uit ziet; onder leiding van de styliste ga je al dan niet met het maken van een moodboard aan de slag met die ruimte. Heerlijk met kleuren stoeien, met op schaal gemaakte meubels schuiven en een plan van aanpak maken. We zijn uiteraard heel benieuwd hoe de ruimte zal worden (foto?!)

Om de honger van de crea-bea-godin nog verder te stillen zal er aan het einde van deze belevenis  een zelf meegenomen fles of kruik een nieuw stylish leven worden gegund! De verf, sjablonen, tamponeerkwasten, etc. verzorgen wij!

Uiteraard wordt ook de feitelijke honger gestild met heerlijke sandwiches! 

Deelnemers: maximaal 8 personen

Prijs: € 69  per persoon