Belevenis 9.  Big girls you are beautiful!


 

De tijd van hobbezakken is toch echt voorbij! Ook dames die niet maatje spijker hebben, kunnen gelukkig heel goed en trendy gekleed voor de dag komen! Maar net zoals bij maatjes 36-38 is een juist kledingadvies van essentieel belang; benadruk de sterke punten en verdoezel de mindere. Vandaar dat de dag begint met een goede analyse van het figuur en de kleuren die het meest flatteren. En met die kennis in het achterhoofd is het extra fijn shoppen op onze eigen 2ehands kleding ruilbeurs! Iedereen heeft wel iets in de kast hangen waar nog een prijskaartje aan zit! Vandaar dat het de bedoeling is dat iedere dame minimaal 1 en maximaal 4 kledingstukken meeneemt! Onderling kan er dan mooi geruild worden! 

Daarbuiten zal er ook een leverancier aanwezig zijn met een mooie collectie kleding voor de dame met een maatje meer! 

Voorzien van uw nieuwe of geruilde kleding, zal een professionele visagiste u voorzien van een mooie make-up en wordt er van iedereen een glamour foto gemaakt door een professionele fotograaf.

Plus hier bovenop een heerlijke high tea en een prachtige zijden shawl (uiteraard in "jouw" kleur) en deze dag wordt absoluut een knaller.

Deelnemers: maximaal 8 personen

Prijs: € 99 per persoon

Tijdsduur: circa 4 uur