Gastenboek

Wilt u ons laten weten hoe u de AENDERS! belevenis heeft ervaren? Uw mening is van grote waarde voor ons!  

Gastenboek

17 berichten op 4 pagina's
Cora Springer
15-06-15 06:07:16
Zondag 7 juni heb ik een mooie en bijzondere dag mee mogen maken.

In de Wachterij werden we welkom geheten door onze gastvrouw Patricia. Na een lekker kopje thee of koffie gingen we aan de slag.

Een bijzondere moment bij het medium gevolgd door een reiki behandeling!

In de tussentijd had Patricia gezorgd voor de inwendige mens, door ons een heerlijke lunch te bezorgen.

Na de lunch volgde de de yoga. Dit gaf rust....heerlijk.

Aenders....het was een fantastische dag het was Aenders! Dank je wel voor deze geweldige dag. Dikke kus Cora
Opmerking:
WOW Cora dankjewel voor deze mooie woorden! Ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt gehad en de rust hebt gekregen die je zo zocht!! Fijne dag en "zegtutvoort" he? ;-) Liefs Patricia
Mariëtte Focus Optiek
09-06-15 14:03:30
Zeer tevreden zijn wij met de dames van Aenders, die afgelopen zaterdag bij onze Tom Davies dag bij Focus Optiek in Velp, de mini wellness verzorgde.
Zeker een aanrader om als ondernemer je te kunnen onderscheiden, Aenders!
Opmerking:
Hoi Mariette! bedankt voor je feed-back!! We hebben het ook enorm naar ons zin gehad, je hebt een geweldig team mensen werken in de optiek!! Graag tot de volgende keer!! Patricia
Bianca Wilke- Hannink
08-06-15 09:56:36
Met toch wel een lichte spanning in ons lijf gingen mijn moeder, zus en ik gister richting de Wachterij voor een experience van Charly's Angels.
Maar die spanning werd al snel weggenomen door de hartelijke ontvangst van Patricia. Koffie, thee en lekkers stonden voor ons klaar.
Toen gingen we van start met z'n drieën, eerst Yoga!
Wat een ervaring... en wat een slappe lach ;-)
Heerlijk ontspannen in de buitenlucht.
Om bij te komen stond er een heerlijke lunch klaar en er werd aan ieder zijn wensen gedacht: TOP!
Het middag programma werd gevuld door veel personelijke aandacht van medium en Reiki/ massage en een goed gesprek met de lieve gastvrouw Patricia.
Met veel waarheden, fijne gedachten en een heel goed gevoel reden wij terug naar huis..

AENDERS! & team heel erg bedankt voor deze mooie ervaring! Wij bevelen jullie aan en blijven jullie volgen...

Bijzondere groet,

Bianca Wilke- Hannink
Opmerking:
lieve Bianca, wat vinden wij het fijn om te lezen dat jullie zo hebben genoten!!!! daar doen we het echt voor!! we blozen van al die geweldige complimenten!!! thanks en graag tot ziens bij een andere experience?!
Priscilla Van mulukom
25-04-15 23:14:49
Beste allemaal van aenders en alle lezers,

Vorige week ben ik met mijn niet sociale twee voeter bij jullie langs geweest. Wanneer ik met mijn kleine vriendin buiten liep en ze zag een andere hond, was ze niet meer te stoppen ze bleef maar blaffen en zenuwachtig gedrag tonen.
Daarom nam ik haar mee naar jullie bij jullie heeft ze een drukpunten massage gekregen en dat gaf al gelijk resultaat ze werd hier rustig van, terwijl ik haar niet rustig ken maar vooral heel zenuwachtig. Ik raad deze massage zeer zeker aan! Tot onze grootste verbazing is Furby een hele andere hond geworden het is eigenlijk niet voor te stellen maar Furby heeft nu meer een week later geen 1x geblaft!! Ze speelt nu zelfs met katten terwijl ze daarvoor niks van weten.
Ik wil jullie echt enorm bedanken!
Ik heb een hele andere lieve rustige hond gekregen. Ook loopt ze regelmatig los wat hiervoor ook nooit kon door haar te zenuwachtige reactie overal op durfde ik dit niet aan.
Nog maals heel erg bedankt, zeker weten een aanrader voor stressvolle drukke of onsociale hondjes!

Veel liefs van een zeer tevreden Priscilla
Opmerking:
Beste Priscilla!

wat ontzettend fijn om te lezen! Waar een toevallige ontmoeting bij Faunalan Doorwert met de XS experience van AENDERS! al niet goed voor is!!!
Niets zo fijn als dat je ziet dat je viervoeter lekker in het velletje zit! Ja de acupressuur-therapeute waar AENDERS! mee samenwerkt weet van wanten! zegtutvoort!!! Veel plezier met Furby! liefs Patricia
Astrid van Santen
01-04-15 23:31:34
Lieve Patricia, Hilda en Els,

Afgelopen zondag heb ik het voorrecht gehad om een door jullie begeleide belevenis te mogen ervaren! De yoga was heerlijk - ik merk nu een paar dagen later nog het verschil en ga zeker verder met yoga. Ook het moment met Hilda was ontzettend fijn en bijzonder - een nieuwe ontmoeting met mezelf eigenlijk! Good job - well done!

Dit gun ik iedereen! En zal ik zeker aanbevelen :-)

Bedankt en tot snel!

Liefs,
Astrid
Opmerking:
ha die Astrid! wat ontzettend fijn om te lezen! Zegtutvoort! liefs Patricia
Tonen: 5  10   20